Detaljer bestemmer kvaliteten

Med endringen i kjøpsetterspørselen til merker, forhandlere og forbrukere, oppdateres nøkkeldetaljene, og innleder en ny normal.Våre designere vil integrere flere detaljer i klærne, bringe komfort til dagliglivet og øke motegraden til enkeltprodukt.Ved å oppdatere de klassiske detaljene, vendt mot avantgardemarkedet.

Klassiske detaljer er ikke uforanderlige.Designere oppdaterer de klassiske detaljene for å vise forskjellige stiler.

Pocket er hovedtilbehøret til klær.Den har ikke bare praktisk funksjon, men har også sterk dekorativ funksjon fordi den ofte bor i de åpenbare delene av klær.For eksempel stor lommedesign, fargekollisjon, sammenstilling av tilbehør, detaljer om lommesnøre, bearbeidingsdesign på kanten av lommen, trimming, løs kant eller bånddekorasjon, etc. Alle typer design gir lommen mer frihet, diversifisert trendkonnotasjon , gjennom disse detaljene viser trenden med enkelt produkt praktisk mening.

Med utviklingen av trenden har logoen til forskjellige materialer blitt et moteelement: militærmerke, vevd merke, silikagelmerke, akademistilmerke med enkelhet og delikatesse, avtakbar borrelås med moteutseende.Gjennom bruk av forskjellige merker injiserer designere nye ideer i stilen, spiller rollen som pynt og viser stilens egenskaper og popularitet.

Metallmaterialer opptrer ofte i klær som tilbehør, og metalltilbehør fremstår ofte som klærnes forbindende deler i form av ulike knapper, som pinner, maljer, japanske knapper, D-knapper, kjeder, nagler og metallglidelåser.Disse metalldekorasjonene har en enorm kontrast med stoffet når det gjelder syn og følelse.På grunn av den unike metalliske glansen, gir de interesse for enkeltproduktet og gjør det mer attraktivt.De er prikken over i-en på det trendige enkeltproduktet.

Broderi og trykk er også detaljene som ofte brukes av designere.Basert på et bestemt mønster og fargetilpasning, danner broderi på et enkelt produkt en plan eller tredimensjonal mønsterdekorasjon for å fremheve den utsøkte håndverksstilen.Eller utskriftsprosessen til ett enkelt produkt, legg til en følelse av design.

Med den kontinuerlige forbedringen av forbrukernes estetikk, streber designere også etter å bryte gjennom, gjennom oppdatering av ulike detaljer, for å presentere oppdaterte og mer fasjonable stykker.

Som et selskap med mange års utvikling og produksjon av høst- og vinterkåper, har vi strebet etter å søke innovasjon, og streber etter å vise motefølelsen til individuelle produkter gjennom detaljer.

Det er vårt konsekvente mål å designe nye klær av høy kvalitet for kundene.

Detaljer bestemmer kvaliteten


Innleggstid: juli-07-2021